Bezárás

Főoldal / Rólunk

Cégünk bemutatása

Tudjuk, az adózás nem egyszerű dolog. Önnek is akadhatnak problémái, azonban ha szeretné biztos kezekben tudni könyvelését, forduljon a Zéta-Adó Kft. 6000 Kecskemét, Vágó u. 2-4. szám alatti társasághoz bizalommal.

Cégünk bemutatása

Kecskeméten az egyik legnagyobb és legismertebb adótanácsadó és könyvelő irodát tudhatom a magaménak.

 

Irodánk 1990. óta működik, nyújt korrekt számviteli szolgáltatást ügyfelei részére a gazdasági élet bármely területén. Én személyesen, - valamint cégem kollektívája is - nagy szakmai gyakorlatot szereztem az adó területen is. Tanulmányaim során is átfogó ismereteket szereztem a pénzügyi, gazdasági vonalon, valamint az adózás területén.

 

1990. óta foglalkozom kis- és közép vállalkozások könyvelésével, költségvetési intézmények könyvelésével, adótanácsadással, bérszámfejtéssel, hitel pályázatok készítésével és pénzügyi tanácsadással. Kecskeméten egyedülállóan /külsősként/ végezzük költségvetési intézmény könyvelését, állami szervezetekre vonatkozó sajátos beszámolási és könyvvezetési kötelezettség alapján.

 

Szolgáltatásunk középpontjában ügyfeleink állnak, mindenkinek személyre szabott adó- és pénzügyi tanácsadással állunk rendelkezésükre.

 

Magas minőségű szolgáltatást nyújtunk a lehető legrövidebb kommunikációs útvonalon, tanácsainkat személyesen a döntéshozóknak nyújtjuk.

 

Ügyfeleink köre elég széles, tevékenységi körüket tekintve is változatos. Mivel sok a külföldi cégünk, az Európa Uniós felkészülésünk is ennek megfelelő.

 

Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatallal rendszeres a kapcsolatunk, az ügyfeleink jelentős száma miatt folyamatosan ellenőrzési kontroll alatt állunk.

 

Alkalmazottaim száma jelenleg 13 fő.

 

Ezen tevékenységet saját tulajdonú KFT keretei között végzem.

 

Bejegyzett okleveles könyvvizsgáló vagyok, rendelkezem költségvetési minősítéssel, illetve bejegyzett igazságügyi könyvszakértőként is tevékenykedem, ezen tevékenységeket egyéni vállalkozóként végzem.

 

Könyvvizsgálói szolgáltatási területem kiterjed a gazdasági társaságok, részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok folyamatos és eseti könyvvizsgálatára, mind a hazai és a külföldi tulajdonú cégek vonatkozásában.

 

Akár a könyvelés területén, akár a könyvvizsgálat területén is a szakmai felkészültségem sokrétű.

 

Amennyiben fő szempontnak tekintik a törvényes működést, a naprakész és pontos információkat, színvonalas irányítást, a felesleges adók és büntetések elkerülését, a korrekt tájékoztatást, keresse meg irodánkat.

 

Elvünk és érdekünk a hosszú távú, eredményes együttműködés. Legfőbb partnereinkkel a kezdetektől dolgozunk együtt kölcsönös megelégedettséggel. Törekszünk arra, hogy partnereinknek ne csupán könyvelői legyünk, hanem képviseljük megbízóink érdekeit. Ezt a célt pontos, felelősségteljes munkával és személyes jó kapcsolatok kialakításával érjük el.

 

Hasznos